Háztól - Házig

Ismerős az az állapot, amikor a szeretett autód szervizelésére és takarítására nem marad elég időd? 

Látjuk és tapasztaljuk, hogy mekkora igény van erre a rohanó mindennapokban. Család, munka, barátok, sport, és mindemellett még az autó is viszi az időt, amikor éppen egy gyors szervízre, gumicserére vagy bármi váratlan helyzetre kell reagálni. Neked nem éri meg, avagy már semmi időd nem marad arra, hogy több órát eltölts azzal, hogy elviszed az autót átvizsgálásra, és minden ezzel járó stresszt a nyakadba vegyél. Ezen idő alatt inkább a családoddal lennél, vagy dolgoznál. Erre a helyzetre alkottuk meg a CarDelivery szerviz szolgáltatást, amely segít abban, hogy kiszervezd az autód karbantartásával járó fölösleges plusz időtöltést. Ha bármilyen szerviz esedékes az autódon, vagy ha csak egy gyors mosásra van szükséged, mi elmegyünk érte, elvisszük, megvárjuk, visszahozzuk. Megbízható partnerrel dolgozunk, ahol évek óta visszajáró vendégek vagyunk, csak olyat vállalunk, ahol mi is tudjuk, hogy szakszerű munkát végeznek. Természetesen garanciát vállalnak rá. Ezért, ha még nincs bejáratott szakembered, ebben is segítünk. De ha már van bevált hely, ahova kéred, akkor oda visszük, ahogy szeretnéd. Van még hasonló más szituáció, amikor állunk rendelkezésedre, ha például reptérre szeretnél menni, mi oda is kimegyünk veled, aztán haza visszük az autódat.
Minden olyan helyzetben állunk a rendelkezésedre, ahol nem tudsz, avagy éppen nem akarsz vezetni. Az a célunk, hogy megkönnyítsük a mindennapjaid és a fölösleges terheket levegyük a válladról!

Hívj minket ezen a telefonszámon:

06705924972 számon, vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. kattintva írj üzenetet