Kölgyesi Dani vagyok, egy igazi “autó őrült”. Biztos neked is ismerős az érzés, amikor valami iránt gyermeki lelkesedéssel rajongsz. Nos, én is így vagyok a vezetéssel.

Édesapám is sofőr volt, én pedig igyekszem továbbvinni az általa felállított családi hagyományt újragondolva. Gyerekként mindig csodáltam a szebbnél szebb autókat, s titkon arról álmodoztam, hogy egyszer majd ezzel foglalkozhatok.

De aztán az élet először más irányba terelt, 14 évet dolgoztam a kereskedelemben, ott is prémium termékekkel foglalkoztam, és megtapasztaltam, hogy milyen jó érzés adni. S nem csak úgy valamit “eladni”, amire nem sokan képesek, és közben látni, hogy mindenki jól járt. Akkor fogalmazódott meg bennem, hogy én ezért csinálom, ez éltet…

Aztán ahogy az lenni szokott, jött egy váratlan hívás, az egyik ismerősöm kérte, hogy ugorjak be sofőrszolgálatozni hozzájuk. Mai napig emlékszem az első pillanatra, az első ügyfélre, amikor egy lehetetlennek tűnő helyről kellett kiparkolni a Budai Várnál, s én csak azt éreztem, mintha ezer éve ezt csinálnám. Tudtam, abban a pillanatban, hogy ezt akarom.

Hoztam egy döntést, mindent feltettem egy lapra, így született meg a CarDelivery sofőrszolgálat.

Az önbizalmam, hogy az emberek egyik legféltettebb kincsét, este szakadó esőben, ismeretlen helyen és terepen vezessem, onnan gyökerezik, hogy 16 év alatt nem volt balesetem, versenyezni pedig anno az utcán kezdtem, persze utóbbit csak egy másik bolygón… 😃 Majd a hegyekben folytattam, és az elmúlt 4 évben kerültem ki a versenypályára, ahol amatőr hobby versenyzőként szelem a kilométereket.

Számomra ahány autó, annyi történet. Mindegy, hogy milyen értékű, én úgy vigyázok rá, mintha a sajátom lenne. Hiszek abban, hogy ha másoknak jobbá teszem az életét azzal, hogy nem kell fáradtan, vagy éppen alkohol fogyasztás után kocsiba ülni, azzal megtettem a tőlem telhetőt, és nem titkoltan, hiszek benne, hogy akár egy életet is megmenthetek ezáltal. Ez van a szemem előtt, ezért csinálom.

Velem is találkozni fogtok az utazások során, hiszen én magam is a része vagyok, s bennem él a küldetésünk, ami nem más, mint:


Velünk, mindig biztonságban odaérsz…

Barátsággal,
Dani

Ismerj meg jobban: